CORPORATII

Povestea mea

corporatiiEchipa noastra de consultanta in management este multidisciplinara, avand in componenta deopotriva experti in management, strategie, fiscalitate, financiar, resurse umane si coaching si este condusa de Ioana Arsenie, un consultant senior expert in management financiar si strategic.

De-a lungul ultimilor 16 ani, Ioana Arsenie a creat si condus echipe si a construit parteneriate si aliante necesare pentru succesul misiunilor ei.  Ioana este expert contabil din anul 2004, membru ACCA din 2010 si vorbeste curent limbile franceza si engleza.

Cum lucram

Plecam de la obiectivul sau problema identificata de managementul dumneavoastra. Analizam si stabilim impreuna cu beneficiarii cauzele problemei. Agream impreuna modalitatile cele mai eficiente de inlaturare a acestor cauze.

Mai departe, vom propune un plan de actiune si analizam beneficiile, costurile si riscurile asociate. Intervenim punctual in implementarea solutiilor si asiguram monitorizarea permanenta a procesului, inclusiv dupa incheierea etapei de implementare, pe o perioada de comun acord agreata prin contract. Metoda noastra se bazeaza pe cooperarea cu echipele si directorii, pentru a evita pe cat posibil situatiile in care decizia este impusa „obligat fortat”.

De ce astfel?

Pentru ca in atatia ani de practica am constat ca daca angajatii, dar, mai ales, managerii nu sunt implicati in procesul de transformare si nu-l sustin, ajung in cele din urma sa-l saboteze si, implicit, sa saboteze trecerea companiei la urmatorul nivel de crestere.

Prin cooperare si coeziune, ne asiguram de succesul proiectului, dar si de realizarea acestuia la parametri optimi (timp, bani, resurse alocate). In plus, intotdeauna suntem atenti la constructia unui buget adecvat,  luand in calcul interventii limitate, dar cu impact si timpi de lucru eficient distribuiti.


OFERTA DE CONSULTANTA PENTRU CORPORATII

Din experienta noastra, principalele blocaje in dezvoltarea sustenabila a corporatiilor sunt:

  • Structurile administrative foarte complexe, necorelate si ineficiente;
  • Bugete de cheltuieli fixe si variabile, in crestere, dar nu in linie cu cresterea performantei;
  • Angajati si echipe nealiniati la strategie si la valorile organizatiei, cu motivatii, productivitate si proactivitate scazute. Indicatori de performanta care nu genereaza rezultatele dorite;
  • Control scazut asupra patrimoniului;
  • Nealiniere intre Strategie si Operatiuni;
  • Un management al riscului inexistent si/sau neperformant;
  • Lipsa unui reflex pentru continua optimizare legala, fiscala, financiara.

Lista aceasta este cu siguranta departe de a fi completa.

Va propunem sa lucram alaturi de directorii dumneavoastra, pentru realizarea obiectivelor de afaceri pe care le aveti, respectiv cresterea rezultatelor financiare, a performantei angajatilor si a guvernantei din cadrul corporatiei pe care o reprezentati. Daca doriti sa programam o prima intrevedere ca sa ne cunoasteti mai bine si sa vedeti daca suntem acel partener strategic pe care-l cautati, va rugam sa ne scrieti AICI 

Fara a fi limitate la aceasta lista, enumeram in continuare cateva proiecte pe care vi le propunem:

Aliniere strategica in operatiuni:
Evaluarea si imbunatatirea performantei directorului si a echipei:
Pregatirea directorului financiar, a directorului de operatiuni si/sau a directorului de dezvoltare a afacerii:
Consultanta in management strategic:
Managementul riscului:
Asistenta la implementarea si optimizarea sistemelor informatice financiar-contabile si de gestiune:
Revizuire contabila, fiscala si salarizare:


Oferta noastra este adresata in principal, dar nu se limiteaza la companiile multinationale si la cele antreprenoriale, care au realizat sau planuiesc o dezvoltare rapida si care constientizeaza nevoia de a primi suport pentru management strategic si financiar de la o echipa de profesionisti, pentru a se asigura ca dezvoltarea afacerii se face in conditii optime, in securitate si cu riscuri cunoscute si asumate, prin echipe si directori performanti.