10 motive pentru care sa participi la Programul CUM IMI CONSTRUIESC CARIERA?

today-tomorrowProgramul “CUM IMI CONSTRUIESC CARIERA?” este adresat celor care ieri, si astazi, si maine investesc in cunoasterea si dezvoltarea proprie, dar si a celor din jurul lor, celor care stiu sau invata sa lucreze cu ei insisi, ca metoda esentiala pentru crestere, alaturi de schimburile cu alte persoane. Facilitez un mediu de invatare si de networking.

Acest program est unic prin modul in care este construit si adreseaza o nevoie foarte mare de consiliere pe care liderii aspiranti o au si pe care organizatiile in care activeaza nu o adreseaza.

Nivelul 1 al acestui program contine 4 workshopuri cu urmatoarele teme:

 1. Cum putem fi proprii nostri Lideri?
 2. Care sunt Valorile mele si cum aleg sa ma prezint in exterior?
 3. Potential si Limite
 4. Cum ne conducem echipa?

In continuare, iti ofer 10 motive pentru a participa la acest program:

 1. Te acompaniez in demersul de a-ti identifica, stabili si realiza obiectivele de cariera. Te ajut sa iti formezi deprinderea de a lucra structurat, cu tine insuti, pentru obiectivele tale personale si profesionale.
 2. Lucrezi alaturi de alte persoane care au preocupari similare, dar cu profil, experiente si abordari diferite.
 3. Vei gasi perspective noi si solutii la situatiile si problemele tale concrete, legate de tematica acestui program.
 4. Iti ofer instrumente concrete pe care le aplicam impreuna si cu care poti lucra mai departe.
 5. Iti propun o abordare de succes, anume dezvoltarea profesionala pe baza unei foarte bune conectari permanente cu valorile tale si potentialul tau.
 6. Te acompaniez sa devii propriul lider si sa intelegi de ce e important sa reusesti acest lucru inainte de a fi liderul altora.
 7. Lucram impreuna pentru a identifica propunerea unica de valoare pe care o aduci celorlalti si a intelege importanta comunicarii si a profilului personal.
 8. Te ajut sa identifici si sa elimini blocajele care stau in calea succesului tau, autosabotajul, fricile, consumatorii de energie.
 9. Iti propun un workshop separat despre conducerea echipei, in care iti ofer parghii, tipare de succes si esec, dar si posibilitatea de a interactiona cu manageri experimentati, care ofera solutii eficiente.
 10. Devii membru al Comunitatii Liderilor de Maine, un cadru de networking si facilitare a dezvoltarii si beneficiezi de acces la evenimente speciale, dar si de pachete preferentiale daca alegi sa lucram impreuna ulterior, pentru obiectivele tale.

Persoanele care aleg sa participe la Programul “CUM IMI CONSTRUIESC CARIERA?” au in comun curiozitate, incredere, curaj si implicare! Sunt lideri sau lideri aspiranti cu o experiente personale si profesionale diferite, cu schimbari si chiar salturi in cariera lor de pana acum, care vor sa fie inspirati si au multa deschidere si foarte mult entuziasm pentru modul de lucru propus si interactiunea cu alte persoane care au provocari similare.

Testimoniale:

“Participarea la acest program m-a facut sa am o atitudine mai ferma in luarea deciziilor, sa-mi dezvolt curajul si increderea ca pot face lucrurile pe care mi le doresc, sa constientizez ceea ce vreau cu adevarat in viata si sa trec la actiune pt a-mi atinge scopul (propria afacere). Programul m-a invatat cum sa fiu mai focusata pe ceeea ce-mi doresc, sa gandesc pozitiv, sa-mi urmăresc indeaproape obiectivele ca sa fiu productiva si sa am succes.” – Mihaela Cioaca, 3 octombrie 2015.

“Intalnirile cu tine au fost atat de confortabile, deschise si interactive incat am simtit ca stau de vorba cu o preitena foarte buna ce imi da sfaturi personalizate, oferindu-mi noi perspective, concrete. Diferenta dintre tine, Ioana si prietenele mele consta in pregatirea ta specifica in a consilia oamenii si afaceri la standarde optime. Cadrul intalnirilor si abordarea ta prietenoasa si profesionista, intearctivitatea cu toti participantii mi-au oferit un cadru de dezvoltare propice.” – Madalina Neata, antreprenor aspirant, 5 octombrie 2015.

Doresti sa stabilim ne cunoastem? Te rog sa ne contactezi la : https://ioanaarsenie.ro/contact/ sau tel 0727 765 520.

Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Stumbleupon
Contact us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *