Antreprenoriat in 2018

Daca ar fi sa fac un bilant pentru 2017, as spune ca am intalnit antreprenori foarte conectati la afacerile lor. Afaceri care merg mai bine sau mai putin bine. Iar antreprenorii nu au explicatii pentru rezultatele pe care le au, la modul exact.

In opinia mea, totul porneste de la strategie si structura. Structura este cea care asigura dezvoltarea sustenabila. Structura inseamna cum isi aseaza antreprenorul planurile intr-un tot unitar, cum este organizatia setata, cum functioneaza in relatia cu stakeholderii.

Pe scurt, in opinia mea, urmatoarele aspecte sunt definitorii pentru anul 2018:

AGILITATEA

Respectiv capacitatea de a valorifica oportunitatile si de a raspunde la provocari. Simulatorul de Business este un instrument pe care il propunem pentru acest nou an, credem noi, este produsul anului.

INOVATIA prin TEHNOLOGIE, dar combinata cu zona de CUSTOMER CARE

Desi tehnologia este tot mai prezenta si trebuie inclusa in strategia de dezvoltare si procesele de business, companiile care reusesc sa pastreze contactul uman cu clientii vor fi net superioare.

PLANIFICAREA STRATEGICA CU FOCUS PE FINANTE, date, optimizari

Acum mai evident decat oricand, nu se poate face strategie fara a avea in centru strategia financiara – care face diferenta dintre succes si esec.

PARTENERIATE STRATEGICE

Economia colaborativa, parteneriatele destepte, win-win, sunt cheia pentru o dezvoltare rapida, cu sinergia altor organizatii.

In 2018 ne propunem sa continuam Atelierele de Strategie pentru Antreprenori, in cadrul carora sa lucram la structura, strategie si finante. In plus, serviciile noastre integrate, de la contabilitate la strategie financiara si strategie de business adreseaza in mod individual fiecare client, intr-un parteneriat pentru succes! Vom lansa Simulatorul de Business, dupa ce a fost deja implementat la o parte din clientii nostri.

Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Stumbleupon
Contact us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *