Mai mult decat contabilitate

Contabilitate este o functie administrativa privita de cele mai multe ori ca fiind o obligatie legala, purtatoare de costuri. Antreprenorii transfera aceasta responsabilitate de cele mai multe ori catre persoane din afara companiei, iar serviciul primit este unul minim: niste documente care nu au nici un inteles si taxe de plata la stat. Iar la sfarsit de an se intocmeste un bilant pe care antreprenorul il semneaza de foarte multe ori si la sectiunea “intocmit”, pentru ca persoana care l-a realizat nu isi asuma aceasta raspundere si poate nu este acreditat sa o faca, nefiind expert contabil inregistrat/activ la CECCAR.

Uneori, pe langa aceste lucruri apar taxe suplimentare, penalitati si dobanzi de intarziere, rezultate din erori de calcul sau declarare.

Fara sa aiba competentele necesare, antreprenorul este responsabil de declararea si plata corecta a taxelor datorate de companie.

Cum ar fi daca transformefficiencyam aceasta functie intr-un motor pentru cresterea afacerii?

Daca, pe langa obligatiile legale, lucrezi alaturi de contabilul tau pentru a masura rezultatele in timp real si a-ti dezvolta afacerea?

 

Iata cum putem face acest lucru:

 

  1. pornim de la intelegerea obiectivelor tale de afaceri si a activitatii din compania ta
  2. preluam aceste obiective in modul in care organizam contabilitatea
  3. structuram impreuna un sistem de raportare (indicatori de activitate si financiari) pe care sa lucrezi pentru a-ti urmari rezultatele si a face previziuni
  4. iti acordam training si tot suportul necesar pentru a intelege si integra in deciziile strategice si operationale cifrele, indicatorii financiari
  5. construim impreuna strategia pentru anul urmator si o concretizam in forma de buget
  6. urmarim lunar rezultatele si decidem actiuni corective.

DSC_1994

 

 

Daca cele propuse fac sens pentru tine te asteptam sa ne contactezi pentru a stabili o intalnire:

Tel: 0727 765 520

Email: office@ioanaarsenie.ro

Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Stumbleupon
Contact us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *