Parteneriat pentru operatiuni performante

Pentru a obtine performanta antreprenorul are nevoie sa dedice timp pentru strategie. Inovatia este obligatorie pentru a fi competitivi in mediul de business actual.

Pe lista de prioritati treb1uie sa includem:

 • dezvoltarea si comunicarea unei identitati puternice, a unei viziuni coerente, in interiorul organizatiei si in exterior, catre clienti si partenerii de afaceri.
 • concentrarea pe relatia cu clientul, la nivel uman si complet.
 • eficienta si productivitate: echipe performante cu ajutorul tehnologiei si proceselor.

In cele mai multe afaceri, antreprenorii sunt sufocati de operational. Activitatile administrative le consuma foarte mult din timp, energie si bani.

Solutia este sa cream o structura operationala puternica, integrata, controlata, cu procese optimizate. Ideal sa avem un responsabil de operatiuni diferit de antreprenor, care sa aiba in raspundere infrastructura si performanta organizationala.

Cum putem face acest lucru?

In calitate de consultant, ajut antreprenorii sa construiasca structuri organizationale performante. Ca si etape principale in acest tip de proiect enumar:

 1. intelegerem exact si cat mai detaliat business-ul
 2. transpunem realitatea in procese: schema (diagrama) de proces
 3. definim si mapam rolurile / joburile in cadrul proceselor si diagrama de inlocuire
 4. construirem si dezvoltam sisteme, asa incat acestea sa asigure un consum minim de resurse (zero duplicari) si control maxim (adaugam controale umane in zonele critice)
 5. realizam Tabloul de bord operational cu ajutorul caruia antreprenorul pastreaza conexiunea cu activitatea zilnica
 6. verificam si actualizam competentele din echipa
 7. documentam si livram training pentru noua infrastructura operationala
 8. asiguram asistenta in implementare.

2Astfel, antreprenorul ne are alaturi ca parteneri in constructia de business si deleaga catre noi si echipa sa cea mai mare parte din acest proiect, intervenind pentru validari.

In aceste proiecte, castigurile antreprenorului sunt multiple: in primul rand timpul sau este dedicat activitatilor valoroase si strategice, care aduc vanzari si profit, iar in acelasi timp, organizatia se dezvolta. In acest proces, antreprenorul transfera o parte din sarcinile sale catre echipa sa, procesul de delegare fiind asistat de consultant.

Ce spun clientii: “2016 pentru mine a debutat extrem de bine, pot fi focusata pe business avand contabilitatea in perfecta ordine si activitatea structurata cu proceduri si responsabilitati clare/persoana/echipa. Iti multumesc foarte mult, Ioana, alaturi de tine sunt sigura ca imi pot atinge obiectivele pe 2016!”- Roxana Mircea -REI FINANCE ADVISORS -Consultanta fonduri europene si scheme de ajutor de stat.

Pentru o prima discutie ne poti gasi la ioana@ioanaarsenie.ro / 0727 765 520.

Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Stumbleupon
Contact us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *