Strategie si finante pentru afaceri durabile – nivelul 2

Strategie si finante pentru afaceri durabile – nivelul 2, 27 februarie 2018

In acest an va propune-m un nou format al atelierelor de strategie, in care vom lucra mai multe ore si vom combina strategia cu finantele, pentru o viziune de ansamblu.

Fiecare participant va identifica cu ajutorul nostru blocajele pe care trebuie sa le trateze pentru a-si putea creste afacerea.
Vom lucra aplicat pe strategia financiara si de vanzari: politica comerciala, politica motivationala pentru angajati, procedura de credit clienti si control intern. Vom analiza principalele procese din organizatie si modul in care standardizarea acestora poate duce la cresterea rezultatelor.
In premiera, voi prezenta SIMULATORUL DE BUSINESS, un instrument nou pe care il aplicam in proiectele noastre si pe care va vom ajuta sa il aplicati in afacerea voastra.

Acest eveniment este pentru tine dacă:
– ti-ai dezvoltat afacerea pana la un nivel si doresti sa cresti in continuare, intr-un mod structurat
– iti doresti sa iti duci afacerea la urmatorul nivel de crestere si ai nevoie sa intelegi mai bine cum se coreleaza zonele de business (vanzari, marketing, HR, financiar), in rezultatul final al afacerii.
-ai rezultate constante de cativa ani si doresti sa “rupi ritmul” sau deja cresti accelerat.
Desigur, variaza in functie de activitate, dar vom lucra cu antreprenori cu cifre de la 50-100 000 EURO cifra de afaceri pe servicii si 300 000-1 000 000 EURO pe comert, productie, cu minim 5/10 respectiv 20 angajati.


Investitia ta: 300 RON, plata in avans. Pranz inclus. Numarul de locuri este limitat.

Inscrieri: aici

 

Nivelul 2: Strategie si finante pentru afaceri durabile


Despre Ioana Arsenie: Sunt consultant de business si strateg financiar si am o experienta de mai bine de 17 ani in consultanta financiara si management strategic si operational. Acompaniez clientii mei in demersul de transformare a afacerilor lor, prin (re)formularea strategiei si a planului de business.
Mai multe informatii aici.

Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Stumbleupon
Contact us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *