Fii liderul finantelor tale – workshop pentru antreprenori

Fii liderul finantelor tale – Workshop pentru antreprenori – BUCURESTI, Piata Victoriei, 30 MAI, 09:00-14:00

Ai primit bilantul pe mail sa il semnezi? In cazul in care stii sa te uiti la cifre acestea te surprind totusi?
Cum ar fi sa iei leadershipul acestei activitati, astfel incat sa iti aduca valoare in business?

Acest workshop este pentru tine daca ai nevoie sa inteleagi ce se intampla cu banii tai, ce reprezinta cifrele din bilantul de sfarsit de an, de ce banii din cont sunt mai multi sau mai putini decat profitul si ce parghii de optimizare fiscala ai. Contabilul tau nu are experienta de business necesara sa explice aceste lucruri si sa iti ofere alternative si perspective de dezvoltare. Contabilul tau spune “nu se poate” si parca lucreaza doar pentru stat, pe banii tai.

Cu ce vei pleca la finalul acestui curs:
– notiunile de baza de contabilitate financiara, de gestiune (productie) si fiscalitate;
– un check-list pe care sa il parcurgi cu contabilul tau, pentru a te asigura ca lucrurile se fac bine;
– interpretarea cifrelor semnificative din balanta/bilantul tau.

Investitie 200 RON.
Inscrieri: va invitam sa trimiteti cateva informatii despre activitatea dvs si datele de facturare aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioana Arsenie: Sunt expert în strategii de business, cu expertiză în consultanță pretfinanciară, fiscală și de management, care oferă prin compania sa servicii integrate de strategie financiară și contabilitate pentru antreprenorii români. Din anul 2000, am acumulat experiență în management strategic și financiar și am ocupat într-o companie de top din agribusiness poziții de la CFO la Financial Business Partner la nivel național dar și la nivel de grup în țări precum Turcia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova pentru implementarea și actualizarea proceselor financiare, ca parte din direcțiile strategice. Am lansat din anul 2015 seria de evenimente TRUSTED Advisor prin care propune oferă abilități specializate tuturor antreprenorilor interesați de dezvoltarea businessului și de intrarea într-o nouă etapă cu ajutor profesionist.

Instrumente proprii: TABLOUL DE BORD și SIMULATORUL DE BUSINESS. Sunt Ambasador Elite Business Women București și imi doresc să contribui pentru a duce antreprenoriatul feminin la nivelul următor. Am fondat Asociatia EduPerformance Star, avand misiunea de a dezvolta si valorifica potentialul fiecarui copil din Romania, prin instrumente valoroase: continut relevant pentru parinti, realizat de parinti, profesori si specialisti si ateliere de educatie economica, comunicare si gestiunea conflictelor pentru copii.

Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Stumbleupon
Contact us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *