POVESTEA MEA

APARITII MEDIA

– Interviu spotmedia.ro
Revista Cariere:  A lăsat multinaționala pentru a-și face propria afacere. Ioana Arsenie: Îmi doresc să văd în jurul meu oameni care se plâng mai puțin și se implică mai mult!
Wall-Street: Poveste de succes. A renuntat la un job sigur pentru a lua calea antreprenoriatului in consultanta de business
– Interviu Jurnalul
Realitatea TV: Emisiunea Perspectiva
Unica

Sunt om de cifre, matematician si economist. Sunt expert contabil din 2004 si detin calificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din anul 2009.

Din anul 2000 am acumulat experienta in domeniul consultantei financiare, fiscale si de management. Aproape zece ani am fost director financiar si manager responsabil de operational si strategie in cadrul unei companii multinationale, prezente pe piata din Romania. Am lucrat in Romania, dar am coordonat financiar si strategic mai multe proiecte in tari din regiunea noastra, precum Turcia, Grecia, Republica Moldova si Ucraina.

In vara anului 2015 am activat firma de consultanta pe care am deschis-o in 2005, sub noul brand Trusted Advisor (link). In 2005, dupa aproape 5 ani in consultanta, fiind expert contabil, am infiintat o firma de contabilitate si am lucrat pe conturi mici si medii, fara continuitate, pe parcursul celor 10 ani de multinationala.

In 2015 am decis sa îmi dedic expertiza si sa contribui la performanta afacerilor romanesti, care au mare nevoie de structura, procese si instrumente pentru control, delegare, optimizare.

Interventia mea in companiile antreprenoriale, prin proiecte de strategie financiara, are 3 componente:

Dezvoltarea antreprenorului din punct de vedere structura strategica si competente financiare absolut necesare
Analiza afacerii, a pietei si top competitori, din punct de vedere financiar, urmata de etapa de structurare a strategiei financiare (buget, tablou de bord, simulator de business)

Implementare: (semi)-automatizare raportare, procedura de raportare, training pentru echipa interna sau continuarea suportului extern pentru antreprenor si companie, prin intervenții lunare sau mai frecvente.

In vara anului 2020, am lansat o aplicatia Trusted App care isi propune sa digitalizeze IMM-urile romanesti care inregistreaza o cifra de afaceri de pana la 1 milion de EURO. Investitia initiala este in valoare de 10.000 de euro.

Sunt implicata in proiecte de consultanta pentru optimizarea departamentelor financiare, structurarea proceselor si implementarea de ERP, recrutare, training.

Membru in boardul unor IMM-uri sau colaborari constante in calitate de Director Financiar extern.